Superøkologisk kaffe fra San Crisobal, Galapagos
Smagsprofil
Karamel, aprikos og pære
Riste tips
Vi vil anbefale at starte med en enten lysere (eller i hvert fald forsigtig) mellemrist. Det vi hos os kalender en City+
Her kommer du tæt på smagsprofilen beskrevet herover. Og kan lave den bedste vurdering på hvordan du ønsker at udvikle smagen.
Mørkere: Er du til mere mørk sødme og fylde - kan du riste mørkere.
Lysere: Er du nysgerrig efter friskheden i citrus-tonen og søger lidt intro til lys-kaffe så prøv en City profil.
Er du ny kafferister?
Det er en sjov hobby - at riste kaffe selv. Det er sådan vi startede og så har vi ikke set os tilbage siden. Muligheden for selv at bestemme hvordan ens kaffe skal smage og den luksus det er at have nyristet kaffe i koppen. Det er det hele værd.
Dem der starter på hjemmeristniningen stopper sjældent igen. Vi har samlet et par tips herunder. Til dem der kun er ved at starte ud og leder efter lidt guides at komme igang på.
Sådan rister du grønne kaffebønner
Sådan rister du grønne kaffebønner i ovenen
Sådan rister du grønnne kaffebønner på panden
Disclaimer: Billedet er et standard foto af rå kaffebønner og ikke nødvendigvis den konkrete bønne der sendes.
Hvad kan vi byde på? | grønne / rå bønner |
Bønnesort | Arabica |
Efterbehandling | Washed |
Højde | 1000-1250 m.o.h |
Smagsnoter & smagsoplevelse | Abrikos, Karamel, Pære |
Hvor kan du lide kaffe fra? | sydamerika |